Provala u stan u Branjevskom putu, otuđenje BMW-a 328 i uhićenje počinitelja

Slika PU_ZG/slike/MUP/auto_policija04.jpg

U razdoblju od 30. kolovoza do 6. rujna između 12 i 16.30 sati na području Susedgrada, Branjevinski put, 20-godišnjak i maloljetnik su provalili u stan 65-godišnjaka i otuđili ključeve osobnog automobila BMW 328 švicarskih nacionalnih oznaka i njime se odvezli s mjesta počinjenja kaznenog djela. Policijski su službenici oko 23.30 sati na raskrižju Vrapčanske i Ilice uočili osumnjičene i pokušali ih zaustaviti. Oni su se oglušili na zapovijed da se zaustave i počeli automobilom bježati. Zbog brzine osumnjičeni vozač je izgubio nadzor nad BMW-om i njime udario u rubnik. Vozač BMW-a se zaustavio, a obojica osumnjičenih su istrčali iz automobila i dali se u bijeg.  Policijski su ih službenici ubrzo uhvatili i uz uporabu tjelesne snage svladali i odveli u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.  

 

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 30. kolovoza do 6. rujna između 12 i 16.30 sati na području Susedgrada, Branjevinski put, 20-godišnjak i maloljetnik su provalili u stan 65-godišnjaka i otuđili ključeve osobnog automobila BMW 328 švicarskih nacionalnih oznaka i njime se odvezli s mjesta počinjenja kaznenog djela. Policijski su službenici oko 23.30 sati na raskrižju Vrapčanske i Ilice uočili osumnjičene i pokušali ih zaustaviti. Oni su se oglušili na zapovijed da se zaustave i počeli automobilom bježati. Zbog brzine osumnjičeni vozač je izgubio nadzor nad BMW-om i njime udario u rubnik. Vozač BMW-a se zaustavio, a obojica osumnjičenih su istrčali iz automobila i dali se u bijeg.

Policijski su ih službenici ubrzo uhvatili i uz uporabu tjelesne snage svladali i odveli u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.

 



Stranica