Prometna nesreća u ulici Fausta Vrančića

Jučer, 8. rujna oko 20 sati, 22-godišnjak je za vrijeme vožnje na ušima imao slušalice, a upravljao je biciklom marke Extreme pro. Dok se kretao ulicom Fausta Vrančića u smjeru sjevera, nije imao upaljeno bijelo svjetlo na prednjoj strani niti jedno crveno svjetlo na stražnjoj strani bicikla. Dolaskom do kbr. 3 skretao je u lijevo, bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je na njegovu lijevu stranu prednjim i bočnim dijelom vozila naletio osobni automobil toyota avensis čakovečkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak, dok je pretjecao bicikl na dozvoljenom mjestu po lijevoj strani kolnika.  Od jačine naleta bicikl je odbačen u desno, a 22-godišnji biciklist je teško ozlijeđen. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Sveti duh.   

Jučer, 8. rujna oko 20 sati, 22-godišnjak je za vrijeme vožnje na ušima imao slušalice, a upravljao je biciklom marke Extreme pro. Dok se kretao ulicom Fausta Vrančića u smjeru sjevera, nije imao upaljeno bijelo svjetlo na prednjoj strani niti jedno crveno svjetlo na stražnjoj strani bicikla. Dolaskom do kbr. 3 skretao je u lijevo, bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je na njegovu lijevu stranu prednjim i bočnim dijelom vozila naletio osobni automobil toyota avensis čakovečkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak, dok je pretjecao bicikl na dozvoljenom mjestu po lijevoj strani kolnika.

Od jačine naleta bicikl je odbačen u desno, a 22-godišnji biciklist je teško ozlijeđen. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Sveti duh.  



Stranica