Prometna nesreća s dvije ozlijeđene osobe u Sesvetama; traže se svjedoci

Nesreća se dogodila u srijedu, 7. ovog mjeseca oko 20,40 na križanju Ulice kneza Branimira, Avenije Dubrava i Zagrebačke ulice kada je zelena mazda 323 f austrijskih registracija (upravljao 62 godišnji muškarac) skretao iz Zagrebačke u križanje s dvije gore navedene ulice prema kolniku Ulice kneza Branimira dok je na semaforu bila upaljena dopunska zelena strelica za njegov smjer kretanja. Tada je na prednji desni bočni dio automobila naletio vw golf zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 39-godišnji muškarac) koji je zadržavao pravac kretanja Avenijom Dubrava. U križanje je ušao na upaljeno zeleno svjetlo za svoj smjer. Lakše su ozlijeđene putnice iz dvaju automobila: 59 i 30-godišnje žene i liječnička im je pomoć pružena u KB Dubrava. Zbog kontradiktornih izjava samih sudionika prometne nesreće molimo sve svjedoke-očevice da se jave na telefone 4570 – 820 ili 192.   

Nesreća se dogodila u srijedu, 7. ovog mjeseca oko 20,40 na križanju Ulice kneza Branimira, Avenije Dubrava i Zagrebačke ulice kada je zelena mazda 323 f austrijskih registracija (upravljao 62 godišnji muškarac) skretao iz Zagrebačke u križanje s dvije gore navedene ulice  prema kolniku Ulice kneza Branimira dok je na semaforu bila upaljena dopunska zelena strelica za njegov smjer kretanja. Tada je na prednji desni bočni dio automobila naletio vw golf zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 39-godišnji muškarac) koji je zadržavao pravac kretanja Avenijom Dubrava. U križanje je ušao na upaljeno zeleno svjetlo za svoj smjer.

Lakše su ozlijeđene putnice iz dvaju automobila: 59 i 30-godišnje žene i liječnička im je pomoć pružena u KB Dubrava.

Zbog kontradiktornih izjava samih sudionika prometne nesreće molimo sve svjedoke-očevice da se  jave na telefone 4570 – 820 ili 192. 



Stranica