Prometna nesreća na raskrižju Huzjanove, Dubravice i Sigetja; traže se očevici

Slika PU_ZG/slike/MUP/biciklisticka-staza02.jpg

Jučer, 8. rujna u 10,35 sati dogodila se prometna nesreća na raskrižju Huzjanove ulice, Dubravice i ulice Sigetje u kojoj je sudjelovao nepoznati osobni automobil opel vectra bijele boje i bicikl marke Trek kojim je upravljao 47-godišnjak. Iz neutvrđenog je razloga nepoznati vozač na navedenom raskrižju naletio na 47-godišnjeg biciklista, a nakon prometne nesreće nepoznati je vozač napustio mjesto događaja bez da je prethodno razmjenio podatke s drugim sudionikom. U cilju utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća, molimo sve svjedoke-očevice da se sa korisnim informacijama jave na broj telefona 01/6530 870 ili na 192.   

 

Foto: Ilustracija

Jučer, 8. rujna u 10,35 sati dogodila se prometna nesreća na raskrižju Huzjanove ulice, Dubravice i ulice Sigetje u kojoj je sudjelovao nepoznati osobni automobil opel vectra bijele boje i bicikl marke Trek kojim je upravljao 47-godišnjak. Iz neutvrđenog je razloga nepoznati vozač na navedenom raskrižju naletio na 47-godišnjeg biciklista, a nakon prometne nesreće nepoznati je vozač napustio mjesto događaja bez da je prethodno razmjenio podatke s drugim sudionikom.

U cilju utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća, molimo sve svjedoke-očevice da se sa korisnim informacijama jave na broj telefona 01/6530 870 ili na 192.   

 

 



Stranica