Akcija 24-satni nadzor brzine

Slika /PU_ZG/ilustracije/Prometna policija - kontrola.jpg

Sutra, 3. travnja 2019. godine, na području Policijske uprave zagrebačke provest će se Akcija 24-satni nadzor brzine kretanja vozila.

Cilj je akcije podizanje veće razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja. Posebna pozornost obratit će se na prekršaje nepropisne brzine kretanja vozila i drugim težim prekršajima kao što su prisutnost alkohola u organizmu, tehnička neispravnost vozila, nepropisno pretjecanje, upravljanje prije stjecanja prava i pod zabranom, prekršaji mladih vozača, korištenje sigurnosnog pojasa (vozača i svih putnika), zaštitne kacige, nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje i ostalo.
 
Pozivamo građane i predstavnike medija da se u provođenju ove akcije pridruže policijskim službenicima na sljedećim lokacijama:
 
-Aleja Gojka Šuška – Ulica Štefanovec ( kod Policijske akademije ) u vremenu od 10 do 12 sati,
 
-Aleja Bologne ( kod tunela ) u vremenu od 17 do 19 sati,
 
-Donja Bistra, Bistranska ulica ( kod raskrižja sa Sportskom ulicom ) u vremenu od 12 do 14 sati.
 
Budući da tijekom provođenja akcije policija mora paziti na sigurnost svih sudionika u prometu te na sigurnost građana i predstavnika medija koji se žele policijskim službenicima pridružiti u provođenju ove akcije, molimo da svoj dolazak najavite na zagrebacka@policija.hr.


FOTO: Ilustracija

Stranica