Akcija "Mir i dobro"

Slika PU_ZG/slike/PUZ/MID2009/3.jpg

Tijekom protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zagrebačke evidentirali su jedno teško ozljeđivanje maloljetnika i lakše ozljede muškarca i djeteta. Maloljetnik je jučer, 31. prosinca oko 12 sati, na području Črnomerca, neopreznim korištenjem pirotehničkog materijala teško ozlijedio ruku, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh. Lakša ozljeda 51-godišnjeg muškarca dogodila se sinoć na području Zaprešića, oko 23,50 sati, kada je neopreznim rukovanjem pirotehničkih sredstava ozlijedio ruku. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh. Sinoć, oko ponoći, u Velikoj Kosnici, lakše je ozlijeđeno dijete od ispaljenog pirotehničkog sredstva (najvjerojatnije „rakete“), a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.

Foto: Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zagrebačke evidentirali su jedno teško ozljeđivanje maloljetnika i lakše ozljede muškarca i djeteta.

Maloljetnik je jučer, 31. prosinca oko 12 sati, na području Črnomerca, neopreznim korištenjem pirotehničkog materijala teško ozlijedio ruku, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh.  

Lakša ozljeda 51-godišnjeg muškarca dogodila se sinoć na području Zaprešića, oko 23,50 sati, kada je neopreznim rukovanjem pirotehničkih sredstava ozlijedio ruku. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh.

Sinoć, oko ponoći, u Velikoj Kosnici, lakše je ozlijeđeno dijete od ispaljenog pirotehničkog sredstva (najvjerojatnije „rakete“), a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.   

 



Stranica