Događaj na području Medveščaka

NADOPUNA:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i prisila prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili u javnoj službi na štetu 59-godišnjakinje.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Jučer, 10. svibnja oko 12.20 sati na Medveščaku u Draškovićevoj ulici je 59-godišnjakinja upravljala tramvajem te je dolaskom do raskrižja s Đorđićevom ulicom, na pješačkom prijelazu naletjela na 79-godišnju pješakinju koja je prelazila ulicu na crveno svjetlo. Odmah potom je 59-godišnja vozačica izašla iz tramvaja kako bi pružila pomoć 79-godišnjakinji da bi je tada fizički napao 49-godišnjak. Liječnička pomoć je ozlijeđenoj pješakinji pružena u Klinici u traumatologiju gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Ozlijeđenoj 59-godišnjakinji je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Osumnjičeni 49-godišnjak priveden je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.


 

Stranica