Događaj u Novoselcu

Jučer, 30. prosinca oko ponoći u Novoselcu u Kolodvorskoj ulici, prvo ispred, a potom i u ugostiteljskom objektu, zasad nepoznate osobe najvjerojatnije iz vatrenog oružja ispalile su nekoliko hitaca. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a kriminalističko istraživanje je u tijeku te se utvrđuju sve okolnosti navedenog događaja.

NADOPUNA:

Osumnjičen za dovođenje u opasnost
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.
 
Naime, sumnja se kako je osumnjičeni 30. prosinca oko ponoći u Novoselcu u Kolodvorskoj ulici, ušao u ugostiteljski objekt s automatskom puškom, u kojem je prethodno boravio i pio, a zatim je ispucao nekoliko hitaca u strop za vrijeme dok su se u objektu nalazile konobarica i još tri osobe, od kojih nitko nije ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.
 

Stranica