Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Jučer, 24. veljače oko 12.50 sati na Maksimiru u Ulici Štefanovec, na parkiralištu, nakon verbalnog sukoba, 31-godišnjak je iz vatrenog oružja ispalio nekoliko hitaca u tlo, čime je doveo u opasnost 66-godišnjaka. Osumnjičeni 31-godišnjak u službenim je prostorijama na kriminalističkom istraživanju.

NADOPUNA:

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“.
 
Sumnja se da je 24. veljače 2020. godine oko 12.50 sati, na parkiralištu sportskog centra u Zagrebu u Ulici Štefanovec, a gdje se dogovorio susret s oštećenim i nakon verbalnog sukoba, došao do automobila oštećenog u koji je prethodno sjeo oštećeni te iz pištolja, svjesno dovodeći u opasnost život i imovinu oštećenog, ispalio nekoliko streljiva u tlo. Nakon toga, osumnjičeni je došao do prednjeg dijela automobila te iz pištolja ispalio još nekoliko hitaca, da bi potom pokupio čahure i udaljio se s mjesta događaja osobnim automobilom.
 
Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 

Stranica