Dovršeno krim. istraživanje – drska krađa

Policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo drske krađe na štetu vršnjakinje. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se osumnjičeni 16. studenog godine u Jastrebarskom sastao sa oštećenom u vezi kupnje zlatnog dukata. Oštećena mu je dukat dala u ruke, nakon čega se 18-godišnjak udaljio.  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Velikoj Gorici.   

Policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo drske krađe na štetu vršnjakinje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se osumnjičeni 16. studenog godine u Jastrebarskom sastao sa oštećenom u vezi kupnje zlatnog dukata. Oštećena mu je dukat dala u ruke, nakon čega se 18-godišnjak udaljio. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja  protiv osumnjičenog je podnijeto posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Velikoj Gorici. 



Stranica