Dovršeno krim. istraživanje; teške krađe

Slika PU_ZG/slike/MUP/provalnik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Centar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom tijekom kojeg je utvrđeno da postoje osnove sumnje da je na području Zagreba i Karlovca počinio devet kaznenih djela teških krađa provaljivanjem, kao i pet kaznenih djela teških krađa u pokušaju. Osumnjičeni je od 14. rujna do 18. studenog ove godine, razbijanjem stakla na ulaznim vratima, obijanjem vrata nasilno ulazio u prostorije tvrtki, zlatarnice, ugostiteljskog objekta, prostorija Centra za socijalnu skrb, dvorišnih prostorija fizičke osobe, (u jednom slučaju u Karlovcu i crkvenih prostorija) te otuđivao novac, prijenosna računala, USB stikove i bicikle na štetu fizičkih i pravnih osoba.  Na području Zagreba počinio je osam kaznenih djela teških krađa i četiri pokušaja, dok je na području Karlovca počinio jedno kazneno djelo teške krađe i jedno u pokušaju. Dana 18. studenog oko 4,30 sati na Starčevićevu trgu pri pokušaju teške krađe, zatekli su ga policijski službenici i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, po čijem je završetku osumnjičeni odveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava i posebno izvješće podneseni su nadležnom državnom odvjetništvu.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Centar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom tijekom kojeg je utvrđeno da postoje osnove sumnje da je na području Zagreba i Karlovca počinio devet kaznenih djela teških krađa provaljivanjem, kao i pet kaznenih djela teških krađa u pokušaju. Osumnjičeni je od 14. rujna do 18. studenog ove godine, razbijanjem stakla na ulaznim vratima, obijanjem vrata nasilno ulazio u prostorije tvrtki, zlatarnice, ugostiteljskog objekta, prostorija Centra za socijalnu skrb, dvorišnih prostorija fizičke osobe, (u jednom slučaju u Karlovcu i crkvenih prostorija) te otuđivao novac, prijenosna računala, USB stikove i bicikle na štetu fizičkih i pravnih osoba.

Na području Zagreba počinio je osam kaznenih djela teških krađa i četiri pokušaja, dok je na području Karlovca počinio jedno kazneno djelo teške krađe i jedno u pokušaju.

Dana 18. studenog oko 4,30 sati na Starčevićevu trgu pri pokušaju teške krađe, zatekli su ga policijski službenici i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, po čijem je završetku osumnjičeni odveden pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava i posebno izvješće podneseni su nadležnom državnom odvjetništvu.  



Stranica