Dovršeno kriminalističko istraživanje: prijetnja, nasilničko ponašanje u obitelji, zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe

Policijski službenici 4. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da je počinila kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 34-godišnjeg bivšeg supruga i kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe na štetu troje djece. Osumnjičena je u razdoblju od veljače 2009. do veljače 2012. na adresi stanovanja fizički i psihički zlostavljala svoga supruga. Slučaj je kulminirao 11. veljače 2012. kada je osumnjičena suprugu zaprijetila smrću. Tridesetčetverogodišnjak je slučaj prijavio policiji, a 37-godišnjakinja je odvedena u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz posebno izvješće dovedena pritvorskom nadzorniku.  

Policijski službenici 4. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da je počinila kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu 34-godišnjeg bivšeg supruga i kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe na štetu troje djece.

Osumnjičena je u razdoblju od veljače 2009. do veljače 2012. na adresi stanovanja fizički i psihički zlostavljala svoga supruga. Slučaj je kulminirao 11. veljače 2012. kada je osumnjičena suprugu zaprijetila smrću. Tridesetčetverogodišnjak je slučaj prijavio policiji, a 37-godišnjakinja je odvedena u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz posebno izvješće dovedena pritvorskom nadzorniku.



Stranica