Dovršeno kriminalističko istraživanje - teška krađa

Policijski službenici 4. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom BiH zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe na štetu poduzeća da sjedištem u Rijeci. Osumnjičeni je između 31.12. prošle godine i 1.1. između 22,15, i 5,20 sati razbio staklo na izlogu benzinske postaje te otuđio cigarete i novac oštetivši poduzeće iz Rijeke za oko 17 000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno je Posebno izvješće.  

Policijski službenici 4. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom BiH zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe na štetu poduzeća da sjedištem u Rijeci.

Osumnjičeni je između 31.12. prošle godine i 1.1. između 22,15, i 5,20 sati razbio staklo na izlogu benzinske postaje te otuđio cigarete i novac oštetivši poduzeće iz Rijeke za oko 17 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavljeno je Posebno izvješće.



Stranica