Drske krađe

Jučer, 30. travnja oko 14,40 sati u Novom Zagrebu, Nehruov trg, u parku je nepoznati počinitelj s leđa prišao 86-godišnjakinji te joj s vrata strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna. Jučer, 30. travnja oko 16,30 sati u Maksimiru, I. Ravnice, na ulici su trojica nepoznatih počinitelja prišla 79-godišnjakinji i s vrata joj strgnuli lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 30. travnja oko 14,40 sati u Novom Zagrebu, Nehruov trg, u parku je nepoznati počinitelj s leđa prišao 86-godišnjakinji te joj s vrata strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 30. travnja oko 16,30 sati u Maksimiru, I. Ravnice, na ulici su trojica nepoznatih počinitelja prišla 79-godišnjakinji i s vrata joj strgnuli lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  

Jučer, 30. travnja oko 17,30 sati na Peščenici, I. Gardijske brigade Tigrovi, na ulici je nepoznati počinitelj s leđa prišao 63-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo ogrlicu, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 30. travnja oko 19 sati u Novom Zagrebu, Aleja pomoraca, na ulici su dvojica nepoznatih počinitelja prišla 77-godišnjakinji te joj jedan od počinitelja s vrata strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.



Stranica