Drske krađe

Jučer, 13. lipnja oko 13,05 sati u Dubravi, Vinodolska, na ulici je nepoznati počinitelj s leđa prišao 71-godišnjakinji s vrata joj strgnuo ogrlicu, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna. Jučer, 13. lipnja oko 13,20 sati na Pešćenici, Sachsova, u stambenoj zgradi, nepoznati je počinitelj prišao 70-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Jučer, 13. lipnja oko 13,05 sati u Dubravi, Vinodolska, na ulici je nepoznati počinitelj s leđa prišao 71-godišnjakinji s vrata joj strgnuo ogrlicu, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  

Jučer, 13. lipnja oko 13,20 sati na Pešćenici, Sachsova, u stambenoj zgradi, nepoznati je počinitelj prišao 70-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  

Jučer, 13. lipnja oko 14 sati u Novom Zagrebu, Meštrovićev trg, u parku je nepoznati počinitelj prišao 59-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  

Jučer, 13. lipnja oko 16 sati u Novom Zagrebu, Božidara Magovca, na ulici je nepoznati počinitelj prišao 76-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  

Jučer, 13. lipnja oko 20,10 sati na Trnju, Ulica grada Vukovara, na ulici je nepoznati počinitelj prišao 73-godišnjakinji i s vrata joj strgnuo lančić, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

 



Stranica