Drske krađe na Peščenici, Trešnjevci i u Susedgradu

Jučer, 9. prosinca oko 7,50 sati na Peščenici, Kozari bok, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u kuću u vlasništvu 76-godišnjaka i otuđio više desetaka tisuća kuna.  Jučer, 9. prosinca u 8 sati na Trešnjevci, Savska, nepoznati je počinitelj u tramvaju 34-godišnjakinji istrgnuo iz ruke i otuđio mobitel, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  Jučer, 9. prosinca oko 17,45 sati u Susedgradu, Milana Rešetara, nepoznati je počinitelj na ulici 63-godišnjakinji otuđio novčanik, oštetivši je pritom za nekoliko stotina kuna.   

Jučer, 9. prosinca oko 7,50 sati na Peščenici, Kozari bok, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u kuću u vlasništvu 76-godišnjaka i otuđio više desetaka tisuća kuna.  

 

Jučer, 9. prosinca u 8 sati na Trešnjevci, Savska, nepoznati je počinitelj u tramvaju 34-godišnjakinji istrgnuo iz ruke i otuđio mobitel, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.  

 

Jučer, 9. prosinca oko 17,45 sati u Susedgradu, Milana Rešetara, nepoznati je počinitelj na ulici 63-godišnjakinji otuđio novčanik, oštetivši je pritom za nekoliko stotina kuna.  

 



Stranica