Dvije osobe prijavljene zbog provale u vikendicu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 51-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška krađa provaljivanjem“.
 
Sumnja se da su 14. lipnja 2022. godine oko 21.50 sati, prema prethodnom dogovoru zajedno s još tri u ovom trenutku nepoznate osobe, u namjeri da protupravno pribave tuđu pokretnu stvar, došli do vikendice 55-godišnjaka u Domobranskoj ulici u Dugom Selu u koju su provalili te otuđili drvene bačve.
 
Otuđene bačve su odnijeli u osobni automobil i udaljili se. Nakon nekoliko minuta vratili su se s kombi vozilom kako bi odnijeli i ostatak otuđenih stvari, međutim, u njihovom naumu spriječili su ih policijski službenici iz Dugog Sela koji su uhitili osumnjičene te ih priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok se za ostala u ovom trenutku tri nepoznata počinitelja intenzivno traga.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Stranica