Dvije teško ozlijeđene osobe u naletu mazde na stup; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 4. prosinca u 6,10 sati na kolniku Trga kralja Petra Krešimira IV dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđena dva muškarca. Upravljajući osbnim vozilom mazda 323 zagrebačkih registracijskih oznaka u smjeru sjevera 44-godišnjak je prednjim lijevim kotačem zahvatio rubni kamen, izgubio nadzor nad vozilom i prednjim dijelom vozila naletio na stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 44-godišnji vozač kome je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica i 49-godišnji suvozač kome je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. Zbog ove prometne nesreće tramvajski promet bio je obustavljen od 6,25 do 7,58 sati u oba smjera. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 192.  

Jučer, 4. prosinca u 6,10 sati na kolniku Trga kralja Petra Krešimira IV dogodila se prometna nesreća u kojoj su teško ozlijeđena dva muškarca. Upravljajući osbnim vozilom mazda 323 zagrebačkih registracijskih oznaka u smjeru sjevera 44-godišnjak je prednjim lijevim kotačem zahvatio rubni kamen, izgubio nadzor nad vozilom i prednjim dijelom vozila naletio na stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 44-godišnji vozač kome je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica i 49-godišnji suvozač kome je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.

Zbog ove prometne nesreće tramvajski promet bio je obustavljen od 6,25 do 7,58 sati u oba smjera.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila prometna nesreća molimo svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 192.



Stranica