Dvojica muškaraca završila na sudu zbog počinjenih prekršaja u prometu

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto ilustracija - pol auto.jpg

Muškarac starosti 21 godinu odbio se podvrgnuti testu na droge, dok je 28-godišnjak upravljao bez položenog vozačkog ispita

U srijedu, 20. siječnja 2021. godine oko 15 sati, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom slavonskobrodskih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Donje Svetice. Tijekom kontrole vozila i vozača policijski službenici su ga zaustavili, a na njihov zahtjev on je odbio testiranje na droge kao i davanje krvi i urina, nakon čega je prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu. Sud ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 6.000 kuna.
 
Istoga dana oko 16.20 sati, 28-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka krećući se Ulicom Rebar gdje je i zaustavljen od strane policijskih službenika. Obavljenom kontrolom  utvrđeno da automobilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom. Po utvrđenom, vozač je uhićen, a potom prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1.500 kuna.

FOTO: Ilustracija
 

Stranica