Iz trgovina otuđivao parfeme, kozmetičke proizvode i alkoholna pića

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela „Krađa“, od kojih su dva produljena kaznena djela.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 18. srpnja, oko 18 sati osumnjičeni došao u trgovinu, koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra u Ulici Rudolfa Rolaka, gdje je s police otuđio više boca alkoholnih pića i udaljio se iz trgovine. Drugu krađu, sumnja se, počinio je osam dana kasnije, kada je došao ponovno u istu trgovinu na istoj adresi te na identičan način otuđio više boca alkoholnih pića.
Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni krajem rujna, početkom i sredinom listopada 2020. godine u popodnevnim satima, opet došao u trgovački centar u Ulici Rudolfa Rolaka, ušao u trgovinu gdje je s polica otuđio više parfema i kozmetičke proizvode.
 
Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom iznosi oko 20.500 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izviješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica