Izdvajamo dvoje vozača koji su kažnjeni u prometu na području Sesveta

U ponedjeljak, 8. srpnja 2024., oko 20.20 sati na području Sesveta, u mjestu Cerje, u Ulici Podolnica, policijski su službenici nadzorom vozila i vozača te alkotestiranjem, utvrdili kako 52-godišnji vozač pod utjecajem alkohola u organizmu od oko 1,84 g/kg upravlja osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka u smjeru juga.
 
Također je utvrđeno da za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas.
 
Vozač je uhićen, te 9. srpnja doveden na Općinski sud u Sesvetama gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1450 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od dva mjeseca.
 
Istog dana, 8. srpnja 2024., oko 19.20 sati u Sesvetama, u Ulici Ljudevita Posavskog, policijski su službenici Mobilne jedinice prometne policije nadzorom vozila i vozača utvrdili kako 51-godišnjak upravlja osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka u smjeru juga za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci.
 
Vozač je uhićen te doveden na Općinski sud u Sesvetama, gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1610 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Stranica