„Javljam se na dužnost“

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2023/prosinac/Moto mrazovi/Foto 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima kako bi ispunili želju korisnika Caritasove kuće u Brezovici

FOTO: PU zagrebačka
 
Danas, 9. prosinca 2023. godine Zg Moto Mrazovi organizirali su humanitarnu akciju za djecu s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem i bez odgovarajuće roditeljske skrbi, u Caritasovoj kući u Brezovici.
 
Nakon okupljanja kod Arene Zagreb, vesela je kolona krenula prema Kući za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem „Bl. Alojzije Stepinac“, a gdje su im se pridružili i policijski službenici Policijske uprave zagrebačke.
 
Tijekom organiziranja same akcije, Moto Mrazovi su saznali da 18-ogodišnji Miljenko, jedan od štićenika Kuće u Brezovici ima posebnu želju - da mu zajedno s Moto Mrazovima u posjetu dođe policijski službenik na motociklu.
 
Potaknuti tom željom, dvojica policijskih službenika sa službenim motociklima i jedan policijski službenik sa službenim automobilom Policijske uprave zagrebačke, u jutarnjim su se satima priključili koloni Zg Moto Mrazova i uputili se u Brezovicu kako bi iznenadili Miljenka i ispunili mu njegovu želju.
 
Uzbuđeni i presretni Miljenko je po dolasku policijskih službenika u Kuću u Brezovici izjavio kako mu je današnji dan najljepši u životu te da će mu ostati u trajnom sjećanju, a po dolasku policijski službenika spremno je izjavio „Javljam se na dužnost!“.
 
S obzirom na to da su Zg Moto Mrazovi, kao pravi Djed Božićnjak, u Brezovicu došli punih ruku poklona, Policijska uprava zagrebačka pobrinula se da svi korisnici Kuće u Brezovici kao uspomenu na druženje s Moto Mrazovima i  policijom dobiju prigodne darove i od Policijske uprave zagrebačke, a koje su im zajedno podijelili policijski službenici motociklisti  i policijski službenici Službe prevencije Policijske uprave zagrebačke.

Stranica