Jedan teško i dva lakše ozlijeđena u nesreći kod Sv. Ivana Zeline

Jučer, 15. prosinca, oko 18 sati u Obrežu Zelinskom dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali opel kadett zagrebačkih i renault megane križevačkih registracijskih oznaka. Kadett, kojim je upravljao 25-godišnji vozač, ušao je u lijevi zavoj kod kućnog broja 1D neprilagođenom brzinom i kretanjem koje nije odgovaralo uvjetima na kolniku te je djelomično prešao u prometnu traku za vozila koja se kreću suprotnim smjerom. Prednjim je lijevim dijelom vozila naletio na, također, prednji lijevi dio renault meganea kojim je upravljao 55-godišnji muškarac. S njim je u automobilu bio i 23-godišnji suputnik. Obojica su ozlijeđena lakše dok je vozač opela ozlijeđen teško.  Liječnička im je pomoć pružena u KB Dubrava, a promet na Županijskoj cesti 3017 bio je u zastoju od 18,15 do 20,30.  

Jučer, 15. prosinca, oko 18 sati u Obrežu Zelinskom dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali opel kadett zagrebačkih i renault megane križevačkih registracijskih oznaka.

Kadett, kojim je upravljao 25-godišnji vozač, ušao je u lijevi zavoj kod kućnog broja 1D neprilagođenom brzinom i kretanjem koje nije odgovaralo uvjetima na kolniku te je djelomično prešao u prometnu traku za vozila koja se kreću suprotnim smjerom. Prednjim je lijevim dijelom vozila naletio na, također, prednji lijevi dio renault meganea  kojim je upravljao 55-godišnji muškarac. S njim je u automobilu bio i 23-godišnji suputnik. Obojica su ozlijeđena lakše dok je vozač opela ozlijeđen teško.

Liječnička im je pomoć pružena u KB Dubrava, a promet na Županijskoj cesti 3017 bio je u zastoju od 18,15 do 20,30.



Stranica