Kažnjeni zbog počinjenih prekršaja u prometu

U utorak, 7. srpnja oko 8. 40 sati, 59-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,67 g/kg) upravljao autobusom  varaždinskih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom autoceste A-4 u smjeru sjevera. Dolaskom do 81 km autoceste A-4 naletio je na zaštitnu ogradu. U prometnoj je nesreći nastala materijalna šteta dok je 59-godišnjak isključen iz prometa te je nakon noći provedene na otriježnjenu odveden na Dežurni odjel Prekršajnog suda u Zagrebu gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 21.300 kuna.
 
U utorak, 7. srpnja oko 10.45 sati policijski su službenici na adresi u Zagrebu, Kanalski put,, tijekom redovne kontrole u prometu zatekli 49-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka i to prije stjecanja prava na upravljanje vozilom. Na dežurnom odjelu Prekršajnog suda u Zagrebu izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 60 dana, uvjetno na godinu dana.
 
U utorak, 7. srpnja oko 1.20 sati u Ulici Gordana Lederera u Zagrebu, policijski su službenici tijekom nadzora prometa zatekli 29-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom varaždinskih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje. Nakon uhićenja 29-godišnjak je prepraćen na Dežurni odjel Prekršajnog suda u Zagrebu gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 7000 kuna te kazna zatvora u trajanju od 30 dana uz uvjet od godinu dana.

Stranica