Kod sumnjičenog pronađena marihuana, kokain i pištolj

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2019/LISTOPAD/Droga 9-10-2019/Slika_001.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni na zasad neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane i kokaina radi daljnje preprodaje. Sumnja se da je drogu skrivao u stanu na području Susedgrada, u kojem neprijavljeno boravi, a u kojem je pripremao drogu za daljnju prodaju na ilegalnom tržištu. 
 
Temeljem naloga suda obavljena je pretraga stana te je pronađeno ukupno 877 grama marihuane pakirane u tri prozirne plastične vrećice, 10.7 grama kokaina pakirane u tri plastične vrećice, 12.400 kuna za koje se sumnja da je pribavljeno kupoprodajom droge te je pronađen i jedan pištolj marke Stalker s pripadajućim spremnikom sa streljivom.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.

FOTO: PU zagrebačka

Stranica