Krim istraživanje: krađa kombija i pokušaj krađe bankomata u Velikoj Gorici

Slika PU_ZG/slike/MUP/auto_policija07.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe kombija i pokušaja krađe bankomata. Osumnjičeni je 22. lipnja 2011. s parkirališta u Ulici Božidara Magovca otuđio teretni automobil mercedes 314D zagrebačkih registracijskih oznaka. Otuđenim se kombijem dovezao do poslovnice banke (sa sjedištem u Zagrebu) koja se nalazi u Velikoj Mlaki, u Ulici Antuna Grahovara. Provalio je u predvorje i pokušao otuđiti bankomat, na način da je za bankomat pričvrstio sajlu i počeo ga vući teretnim vozilom. Zbog puknuća sajle odustao je od svoje namjere, a teretno vozilo koje se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela policajci su pronašli na ulici nedaleko od banke. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz posebno izvješće odveden u pritvorsku policijsku jedinicu.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe kombija i pokušaja krađe bankomata.

Osumnjičeni je 22. lipnja 2011. s parkirališta u Ulici Božidara Magovca otuđio teretni automobil mercedes 314D zagrebačkih registracijskih oznaka. Otuđenim se kombijem dovezao do poslovnice banke (sa sjedištem u Zagrebu) koja se nalazi u Velikoj Mlaki, u Ulici Antuna Grahovara. Provalio je u predvorje i pokušao otuđiti bankomat, na način da je za bankomat pričvrstio sajlu i počeo ga vući teretnim vozilom. Zbog puknuća sajle odustao je od svoje namjere, a teretno vozilo koje se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela policajci su pronašli na ulici nedaleko od banke.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz posebno izvješće odveden u pritvorsku policijsku jedinicu.



Stranica