Krim. istraživanje - prijetnja

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PUZ-a dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu supružnika, 44-godišnjaka i 40-godišnjakinje. Osumnjičeni je 22. rujna 2011. došao u stomatološku ordinaciju u Vlaškoj i nezadovoljan stomatološkom uslugom pruženom u srpnju iste godine zaprijetio supružnicima smrću.  Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podneseno posebno izvješće.  

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije PUZ-a dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu supružnika, 44-godišnjaka i 40-godišnjakinje.

Osumnjičeni je 22. rujna 2011. došao u stomatološku ordinaciju u Vlaškoj i nezadovoljan stomatološkom uslugom pruženom u srpnju iste godine zaprijetio supružnicima smrću.  

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podneseno posebno izvješće.



Stranica