Krim. istraživanje: prijetnja i nasilničko ponašanje u obitelji u Dubravi

Policijski su službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja na štetu svoje 23-godišnje supruge. Osumnjičeni je u više navrata, od studenog 2008. do veljače 2012. fizički zlostavljao 23-godišnju suprugu. Dvadesettrogodišnjakinja je slučajeve zlostavljanja željela prijaviti policiji, no kada bi pokazala namjeru da to i učini, suprug bi joj zaprijetio smrću zbog čega je odustajala. Cijeli slučaj kulminirao je nakon zadnjeg fizičkog napada, 14. veljače ove godine. Dvadesettrogodišnjakinja je slučaj prijavila policiji, a nasilnik je, nakon kriminalističkog istraživanja, uz posebno izvješće odveden pritvorskom nadzorniku.   

Policijski su službenici 3. policijske postaje Zagreb dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja na štetu svoje 23-godišnje supruge.

Osumnjičeni je u više navrata, od studenog 2008. do veljače 2012. fizički zlostavljao 23-godišnju suprugu. Dvadesettrogodišnjakinja je slučajeve zlostavljanja željela prijaviti policiji, no kada bi pokazala namjeru da to i učini, suprug bi joj zaprijetio smrću zbog čega je odustajala. Cijeli slučaj kulminirao je nakon zadnjeg fizičkog napada, 14. veljače ove godine. Dvadesettrogodišnjakinja  je slučaj prijavila policiji, a nasilnik je, nakon kriminalističkog istraživanja, uz posebno izvješće odveden pritvorskom nadzorniku. 



Stranica