Krim istraživanje: razbojništva u Sigetu i Argentinskoj ulici

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio 2 razbojništva na štetu zaposlenika benzinske postaje i sportske kladionice. Četrdesettrogodišnjak je 18. svibnja 2011. u sportskoj kladionici u Argentinskoj ulici uz prijetnju pištoljem počinio razbojništvo nad dvoje zaposlenika. Otuđio im je oko 3 000 kuna i pobjegao. Osumnjičeni je razbojništvo ponovio 26. lipnja 2011. u benzinskoj postaji u Sigetu gdje je uz prijetnju pištoljem i uporabom tjelesne snage počinio razbojništvo nad zaposlenikom. Otuđio mu je više od 4 000 kuna i pobjegao. Osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz posebno izvješće zagrebačkom ODO-u doveden pritvorskom nadzorniku.  

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio 2 razbojništva na štetu zaposlenika benzinske postaje i sportske kladionice.

Četrdesettrogodišnjak je 18. svibnja 2011. u sportskoj kladionici u Argentinskoj ulici uz prijetnju pištoljem počinio razbojništvo nad dvoje zaposlenika. Otuđio im je oko 3 000 kuna i pobjegao.

Osumnjičeni je razbojništvo ponovio 26. lipnja 2011. u benzinskoj postaji u Sigetu gdje je uz prijetnju pištoljem i uporabom tjelesne snage počinio razbojništvo nad zaposlenikom. Otuđio mu je više od 4 000 kuna i pobjegao.

Osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz posebno izvješće zagrebačkom ODO-u doveden pritvorskom nadzorniku.

 



Stranica