Krim. istraživanje: razbojništvo u pošti

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta proveli su krim. istraživanje nad 32-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio razbojništvo. Osumnjičeni je u ponedjeljak, 2. srpnja ove godine oko 11 sati, u Ulici Brežovanka, ušao u poštansku poslovnicu i uz prijetnju pištoljem počinio razbojništvo nad dvije zaposlenice, te je iz blagajne otuđio oko 99 000 kuna. Nakon krim. istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podneseno Posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu.   

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta proveli su krim. istraživanje nad 32-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio razbojništvo.

Osumnjičeni je u ponedjeljak, 2. srpnja ove godine oko 11 sati, u Ulici Brežovanka, ušao u poštansku poslovnicu i uz prijetnju pištoljem počinio razbojništvo nad dvije zaposlenice, te je iz blagajne otuđio oko 99 000 kuna.

Nakon krim. istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podneseno Posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu. 

                                   



Stranica