Krim. istraživanje – Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_ZG/slike/MUP/marihuana02.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 7. prosinca oko 19 sati, u Jastrebarskom, Zdihovačka ulica, u kontroli prometa dragovoljno izručio 43,2 grama marihuane.  Temeljem naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici obavljena je pretraga stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u Zdihovačkoj ulici, gdje je u vrtu i tegli za cvijeće pronađeno 16,7 grama marihuane.  Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Samoboru.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Jastrebarsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 7. prosinca  oko 19 sati, u Jastrebarskom, Zdihovačka ulica, u  kontroli prometa dragovoljno izručio 43,2 grama marihuane.   

Temeljem naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici obavljena je pretraga stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u Zdihovačkoj ulici, gdje je u vrtu i tegli za cvijeće pronađeno 16,7 grama marihuane. 

Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Samoboru.



Stranica