Kriminalističko istraživanje – poticanje na teško ubojstvo

Slika PU_ZG/slike/MUP/novac02.jpg

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta, proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo poticanje na teško ubojstvo na štetu 65-godišnjeg oca i 63-godišnje majke. Osumnjičeni je tijekom mjeseca srpnja 2011. godine u namjeri da svog oca liši života radi stjecanja imovinske koristi nasljeđivanjem, predložio jednoj muškoj osobi da za novčanu nagradu od 100 000 eura, oca liši života, a kasnije za isti novčani iznos liši života i njegovu majku.  Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku doveden pritvorskom nadzorniku te je protiv njega Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava.   

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta, proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo poticanje na teško ubojstvo na štetu 65-godišnjeg oca i 63-godišnje majke.

Osumnjičeni je tijekom mjeseca srpnja 2011. godine u namjeri da svog oca liši života radi stjecanja imovinske koristi nasljeđivanjem, predložio jednoj muškoj osobi da za novčanu nagradu od 100 000 eura, oca liši života, a kasnije za isti novčani iznos liši života i njegovu majku.    

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku doveden pritvorskom nadzorniku te je protiv njega Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava. 



Stranica