Kriminalističko istraživanje-prijetnje i nasilničko ponašanje u obitelji

Policijski službenici II. Policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nasilničko ponašanje u obitelji na štetu 59-godišnje majke. Osumnjičeni je unazad godinu dana često prijetio majci smrću, a u subotu, 10. ožujka oko 14 sati, u ugostiteljskom objektu na Vrapčanskoj cesti, prijetnje je ponovio. Kad je oko 16,30 sati došao u stan, vrijeđao je majku raznim pogrdnim riječima te ju i fizički napao. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz Posebno izvješće, predan pritvorskom nadzorniku.  

Policijski službenici II. Policijske postaje Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nasilničko ponašanje u obitelji na štetu 59-godišnje majke.

Osumnjičeni je unazad godinu dana često prijetio majci smrću, a u subotu, 10. ožujka oko 14 sati, u ugostiteljskom objektu na Vrapčanskoj cesti, prijetnje je ponovio. 

Kad je oko 16,30 sati došao u stan, vrijeđao je majku raznim pogrdnim riječima te ju i fizički napao.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz Posebno izvješće, predan pritvorskom nadzorniku.



Stranica