Kriminalističko istraživanje - razbojništvo

Slika PU_ZG/slike/MUP/napad_sakama.jpg

Policijski službenici VI. policijske postaje Novi Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila razbojništvo. Ona je u petak, 11. studenog ove godine oko 17,20 sati ušla u trgovinu u Ulici Jaruščica i rukom uhvatila za vrat 20-godišnju trgovkinju te ju prisilila da joj iz blagajne preda novac. Pošto joj je trgovkinja iz blagajne predala 3 200 kuna, osumnjičena se pokušala udaljiti, ali su je u tome spriječili policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb, koji su je uhitili i doveli u policijske prostorije na kriminalističko istraživanje. Protiv osumnjičenje podneseno je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, te je dovedena pritvorskom nadzorniku.

 Foto : Ilustracija

Policijski službenici VI. policijske postaje Novi Zagreb proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila razbojništvo.

Ona je u petak, 11. studenog ove godine oko 17,20 sati ušla u trgovinu u Ulici Jaruščica i rukom uhvatila za vrat 20-godišnju trgovkinju te ju prisilila da joj iz blagajne preda novac. Pošto joj je trgovkinja iz blagajne predala 3 200 kuna, osumnjičena se pokušala udaljiti, ali su je u tome spriječili policijski službenici VI. policijske postaje Novi Zagreb, koji su je uhitili i doveli u policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.

Protiv osumnjičenje podneseno je Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, te je dovedena pritvorskom nadzorniku.



Stranica