Kriminalističko istraživanje – teške krađe

Slika PU_ZG/slike/MUP/provalnik01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Sesvete proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio dvije provale. Osumnjičeni je u nedjelju, 3. veljače između 2 i 3 sata, u Sesvetama, provalio u trgovinu za izradu kolača, Trg Dragutina Domjanića, iz koje je otuđio 70 kuna, čokoladne proizvode i audio uređaj. Potom je provalio u ugostiteljski objekt u ulici Vladimira Ruždjaka, iz kojeg je otuđio oko 700 kuna. Nakon krim. istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Sesvete proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio dvije provale.

Osumnjičeni je u nedjelju, 3. veljače između 2 i 3 sata, u Sesvetama, provalio u trgovinu za izradu kolača, Trg Dragutina Domjanića, iz koje je otuđio 70 kuna, čokoladne proizvode i audio uređaj. Potom je provalio u ugostiteljski objekt u ulici Vladimira Ruždjaka, iz kojeg je otuđio oko 700 kuna.

Nakon krim. istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica