Kriminalističko istraživanje - teške krađe i krađe

Slika PU_ZG/slike/MUP/krada_iz_auta.jpg

Policijski službenici 7. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 28-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe te dva kaznena djela teške krađe na štetu dvije fizičke osobe i jednog poduzeća.  Osumnjičeni su 31.10/1.11. između 18 i 3 sata na Trešnjevci provalili u parkirana vozila te otuđili cd playere, ukrasne naplatke i lampione. Otuđene predmete stavili su u prtljažni prostor fiat stila i udaljili se s mjesta počinjenja. Ukupna materijalna šteta iznosi 3 100 kuna. Temeljem naloga Županijskog suda pretražen je osobni automobil kojim se koristi 31-godišnjak te su otuđeni predmeti pronađeni. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno posebno izvješće.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici 7. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 28-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe te dva kaznena djela teške krađe na štetu dvije fizičke osobe i jednog poduzeća. 

Osumnjičeni su 31.10/1.11. između 18 i 3 sata na Trešnjevci provalili u parkirana vozila te otuđili cd playere, ukrasne naplatke i lampione. Otuđene predmete stavili su u prtljažni prostor fiat stila i udaljili se s mjesta počinjenja. Ukupna materijalna šteta iznosi 3 100 kuna. Temeljem naloga Županijskog suda pretražen je osobni automobil kojim se koristi 31-godišnjak te su otuđeni predmeti pronađeni.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno posebno izvješće.

 



Stranica