Marko Rašić imenovan čelnikom zagrebačke policije i za narednih pet godina

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2022/Rujan/Uručenje rješenja načelniku PU/Foto 1.jpg
  • Slika

U Policijskoj upravi zagrebačkoj glavni ravnatelj policije uručio rješenje o imenovanju načelnika policijske uprave

FOTO: PU zagrebačka
 
Danas, 21. rujna 2022. godine u Policijskoj upravi zagrebačkoj, glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručio je rješenje načelniku policijske uprave Marku Rašiću kojim mu se produžuje mandat na idućih pet godina. U provedenom postupku po internom oglasu glavni ravnatelj policije je ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću predložio imenovanje Marka Rašića, kao najboljeg kandidata za mjesto načelnika Policijske uprave zagrebačke.
 
U uvodnom obraćanju glavni ravnatelj policije čestitao je i zahvalio načelniku Marku Rašiću na rezultatima ostvarenim u proteklih pet godina.
 
Ostvareni rezultati postignuti su zahvaljujući trudu načelnika uprave Marka Rašića, kao i svih policijskih službenika u Policijskoj upravi zagrebačkoj, ali prostora za napredak i poboljšanje uvijek ima s obzirom na brojnost izazova koji se svakodnevno javljaju u najvećoj upravi na području Republike Hrvatske“ istaknuo je glavni ravnatelj policije Nikola Milina.
 
U osvrtu na ostvarene rezultate u proteklih pet godina u Policijskoj upravi zagrebačkoj Milina je rekao: „Mjerilo naše uspješnosti je učinkovitost i na sve izazove moramo biti spremni i na njih imati odgovore. Sinergija u djelovanju svih institucija uključenih u postizanje sigurnosti u društvenoj zajednici ključ je koji vodi uspjehu i ostvarivanju postavljenih ciljeva.“
 
Načelnik Policijske uprave zagrebačke, koji s današnjem danom započinje s drugim mandatom kao čelni čovjek zagrebačke policije zahvalio se potpredsjedniku Vlade i ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću i glavnom ravnatelju policije Nikoli Milini na ukazanom povjerenju te je istaknuo: „ U proteklom petogodišnjem razdoblju, ostvarili smo zapažene rezultate u svim segmentima rada te imamo prostora za unaprjeđenje u pojedinim segmentima obzirom na nove izazove koji su pred nama. Zahvaljujem se na  potpori glavnom ravnatelju policije i Ravnateljstvu u cjelini koju pružaju Policijskoj upravi zagrebačkoj u svakodnevnom obavljanju operativnih zadaća.
 

Stranica