Muškarac osumnjičen za provale u ugostiteljske objekte

Slika /PU_ZG/ilustracije/A11bljeskalica.jpg

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici podnijet će posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela „Teška krađa provaljivanjem“.
 
Sumnja se da je krajem veljače i na početku ožujka 2023. godine, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, u Novoselcu u Moslavačkoj ulici došao do benzinske postaje u sklopu koje se nalazi i ugostiteljski objekt da bi uporabom prikladnog alata provalio u ugostiteljski objekt te iz blagajne otuđio novac . U jednom od tih navrata je prikladni alat upotrijebio kako bi provalio i u benzinsku postaju gdje je također iz blagajne otuđio novac.
 
Također se sumnja da je u prvoj polovici ožujka 2023. godine u Ivanić Gradu u Omladinskoj ulici, s ciljem da protupravno prisvoji tuđu pokretnu stvar, provalio u dva ugostiteljska objekta  iz kojih je otuđio novac, novčanik i alkoholna pića.
 
 

Stranica