Muškarac u stanu na području Trnave skrivao i pripremao drogu za daljnju preprodaju

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2022/Svibanj/Droga 200522/Sl 1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici predali osumnjičenog pritvorskom nadzorniku

FOTO: PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.
 
Sumnja se da je 32-godišnjak, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine konoplje tipa droga, i droge kokain koje je potom skrivao, vagao i prepakiravao  u stanu na području Trnave u Zagrebu, da bi nakon toga tako pripremljenu drogu preprodavao.
 
Policijski službenici su u četvrtak, 19. svibnja 2022. godine obavili pretragu stana u Trnavi te je pronađeno 13,7  grama kokaina, 277,2 grama konoplje tipa droga, digitalna vaga za precizno mjerenje i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 

Stranica