Na štetu djevojke, sumnja se, počinili protupravno oduzimanje slobode

Slika /PU_ZG/slike/MUP/nasilje_napad/slika 16.9..jpg

Istoga jutra policija privela jednog osumnjičenog

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom i nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Protupravno oduzimanje slobode“ na štetu 18-godišnjakinje.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su osumnjičeni 2. listopada 2023. godine u jutarnjim satima došli na adresu na području Novog Zagreba gdje je boravila 18-godišnjakinja, koja je članica obitelji osumnjičenoga 57-godišnjaka, po ulasku u navedeni stan, došli su do nje, nasilno fizički izvukli iz stana, prisilno doveli do osobnog automobila te ugurali u navedeno vozilo na mjesto iza suvozača. Nakon toga, oštećenu su odvezli na njenog prebivališta,  tom prilikom su joj ograničili slobodu kretanja ne dozvoljavajući joj da napusti prostor,  nakon čega su oštećenu prisilno opet smjestili u vozilo i odvezli do ugostiteljskog objekta u Remetinecu.  Po dolasku do navedenog lokala, osumnjičeni 57-godišnjak je oštećenoj naložio da iziđe iz navedenog vozila i sjedne u drugi parkirani osobni automobil na mjesto iza suvozača. Osumnjičeni su tada zajedno oštećenu odvezli na adresu prebivališta osumnjičenog 38-godišnjaka a sve s ciljem kako bi spriječili ljubavnu vezu između oštećene i njenog mladića.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene muškarce predali pritvorskom nadzorniku dok su posebno izvješće podnijeli Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Stranica