Nakon desetogodišnje stanke, prva generacija polaznika srednjoškolskog obrazovanja za policajce počinje s radom

  • Slika /PU_ZG/slike/PUZ/2023/srpanj/foto 01.jpg
  • Slika

Dobrodošlicu pojačanju u redovima Policijske uprave zagrebačke zaželio načelnik Marko Rašić

FOTO: PU zagrebačka
 
Danas, 3. srpnja 2023. godine, s radom u Policijskoj upravi zagrebačkoj započinje 13 policijskih službenika koji su u lipnju uspješno završili program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja.
 
U prostorijama Policijske uprave zagrebačke u Ulici Matice hrvatske 4, policijskim službenicima raspoređenima na rad u zagrebačkim policijskim postajama dobrodošlicu je poželio načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić.
Načelnik Marko Rašić pozdravio je vježbenike i istaknuo da mu je posebno zadovoljstvo poželjeti dobrodošlicu prvoj generaciji koja je, nakon desetogodišnje stanke, uspješno završila dvogodišnje policijsko srednjoškolsko obrazovanje u Policijskoj školi „Josip Jović“.
 
„Policijska uprava zagrebačka policijska je uprava I. kategorije i ujedno najveća policijska uprava u Republici Hrvatskoj čiji se policijski službenici svakodnevno susreću s različitim izazovima koje uspješno savladavaju i time pridonose dobrom stanju sigurnosti na području grada Zagreb i Zagrebačke županije. Računamo da ćete od danas vašim predanim radom i profesionalnošću i vi uspješno doprinositi dobrim rezultatima koje ova Policijska uprava ostvaruje“- istaknuo je načelnik Marko Rašić.
 
„Tijekom dvogodišnjeg školovanja stekli ste potrebna znanja i vještine za početak rada, a sada imate mogućnost učiti od starijih i iskusnijih kolega, ali i dodatno se usavršavati i obrazovati tijekom buduće karijere, čemu se u Policijskoj upravi zagrebačkoj polaže posebna pažnja. Vjerujem da će vam upravo rad u Policijskoj upravi zagrebačkoj, odnosno u jednoj od policijskih postaja I. kategorije Policijske uprave zagrebačke, omogućiti stjecanje iznimnog iskustva te svih potrebnih znanja i vještina kako biste ovaj poziv kvalitetno i uspješno obavljali“- nastavio je Načelnik.
 
Načelnik Rašić pozvao je policijske službenike da kroz svoj rad budu predani, savjesni i profesionalni te da posao obavljaju odgovorno, zakonito i pravedno, a svojim ponašanjem, u službi i izvan nje, da budu uzor svim građanima kao i budućim generacijama policijskih službenika.
 
Uz iskazanu dobrodošlicu prvog radnog dana, načelnik Rašić novim kolegicama i kolegama na kraju je poželio sreću i puno uspjeha u budućem radu.
 

Stranica