Nakon provale u trgovačko društvo jedna osoba smrtno stradala

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto - ilustr - auto.jpg

Osumnjičeni uhićen i priveden, kriminalističko istraživanje u tijeku

FOTO: Ilustracija

Jučer, 21. srpnja oko 17 sati, Slavonska avenija u ograđenom dvorišnom krugu trgovačkog društva, prema do sada utvrđenom, počinjeno je kazneno djelo ubojstvo 36-godišnjeg muškarca od strane tada nepoznatog počinitelja, a kojem je prethodila provala u objekt trgovačkog društva.
Uz nazočnost policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke, Ekipe za očevide, dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu obavila je očevid na mjestu događaja. Do sada je utvrđeno i doznato da su nepoznati počinitelj ili više njih, došli do ograde dvorišnog kruga trgovačkog društva, na kojoj je prije tjedan dana bio napravljen otvor, kroz koji su se provukli, ušli unutra gdje su provalili u skladište iz kojeg su otuđili više proizvoda industrijske boje. Prilikom bijega, od strane nepoznatog počinitelja najvjerojatnije zaštitara ispaljeno je nekoliko hitaca od kojih je jedan pogodio 36-godišnjaka. Član obitelji koji se u tom trenutku nalazio s njime, odvukao ga je u obližnju šumu gdje je preminuo, a počinitelj se udaljio s mjesta događaja.
Materijalna šteta zasad je neutvrđena.
Po dovršenom očevidu na mjestu događaja, tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.
Muškarac starosti 47 godina koji se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela uhićen je i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Stranica