Nalet nepoznatog automobila na biciklistu u Sesvetama; traže se svjedoci-očevici

Jučer, 22. svibnja u 17,30 sati, u Brestovečkoj ulici ispred broja 23, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznata ženska osoba, upravljajući nepoznatim osobnim automobilom, najvjerojatnije renault cliom plave boje zagrebačkih registracijskih oznaka, naletjela na 64-godišnjeg biciklistu i teško ga ozlijedila. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava. Zbog utvrđivanja točnih okolnosti nastanka prometne nesreće, kao i utvrđivanja identiteta nepoznate vozačice, molimo sve potencijalne svjedoke-očevice da se sa svim korisnim informacijama jave na brojeve telefona 01/2000-111 ili 192.   

Jučer, 22. svibnja u 17,30 sati, u Brestovečkoj ulici ispred broja 23, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznata ženska osoba, upravljajući nepoznatim osobnim automobilom, najvjerojatnije renault cliom plave boje zagrebačkih registracijskih oznaka, naletjela na 64-godišnjeg biciklistu i teško ga ozlijedila. Liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti nastanka prometne nesreće,  kao i utvrđivanja identiteta nepoznate vozačice, molimo sve potencijalne svjedoke-očevice da se sa svim korisnim informacijama jave na brojeve telefona 01/2000-111 ili 192. 



Stranica