Nasilničko ponašanje u obitelji

Slika PU_ZG/slike/MUP/nasilnik_udara_sakom.jpg

Policijski službenici V. Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom i 29-godišnjakom zbog osnova sumnje da su međusobno počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja. Oni su se 29. studenog oko 2 sata na adresi stanovanja, zbog neriješenih obiteljskih problema, prvo verbalno, a potom i fizički sukobili. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.  

 

Foto: Ilustracija

Policijski službenici V. Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad  25-godišnjakinjom i 29-godišnjakom zbog osnova sumnje da su međusobno počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja. Oni su se 29. studenog oko 2 sata na adresi stanovanja, zbog neriješenih obiteljskih problema, prvo verbalno, a potom i fizički sukobili.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica