Nastavljena edukacija stranih državljana koji obavljaju dostavu na području Grada

Slika /PU_ZG/ilustracije/FOTO- Ilustracija PUZ.jpg

Cilj je podizanje razine sigurnosti i kulture u prometu

FOTO: Ilustracija
 
Jučer, 21. svibnja 2024. na adresi u Zagrebu, Radmanovečka 12 b, održano je predavanje za strane državljane koji obavljaju dostavu.
 
Ova edukacija o prometnim pravilima i propisanom načinu sudjelovanja u prometu pokrenuta s ciljem podizanja razine sigurnosti i prometne kulture u gradu Zagrebu jedna je u nizu preventivnih akcija koje Policijska uprava zagrebačka provodi upravo s naglaskom na sve one koji su aktivni u prometu na dva kotača.
 
Predavač na navedenoj edukaciji bio je Krešimir Mišić, voditelj Službe prometne policije Policijske uprave zagrebačke. U svom predavanju Voditelj je istaknuo koji su to najčešći prekršaji i sankcije predviđene za određene vrste prekršaja, a koje sudionici u prometu svakodnevno čine i na taj način utječu na sigurnost svih ostalih sudionika u prometu.
 
Predavanje održano na engleskom jeziku pohodilo je ukupno 70 zaposlenika- državljana Indije. Sudionici su pokazali visoku motiviranost postavljajući pitanja i aktivno sudjelujući u predavanjima.
 
Zagrebačka policija nastavlja provoditi aktivnosti, uključujući i one edukativnog karaktera, kako bi građanima osigurala sigurnost u prometu, uz inzistiranje na prometnoj kulturi svih sudionika u prometu.

Stranica