Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari

NADOPUNA:

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari“.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

U četvrtak, oko 23.15 sati na području Trešnjevke, Ozaljskoj ulici, tada nepoznati počinitelj došao je do tramvaja, koji je bio nezaključan te ga stavio u pogon i odvezao se do Tratinske ulice, gdje je ostavio tramvaj i udaljio se u nepoznatom smjeru. Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dojavu o događaju zaprimili su od odgovornih osoba prijevozničkog društva, te su intenzivno  tragali za počiniteljem zbog sumnje na kazneno djelo „Neovlaštena uporaba tuđe pokrenete stvari“ .

Policijska uprava zagrebačka je od odgovorne osobe prijevozničkog društva zaprimila video zapis iz tramvaja u vrijeme događaja, te su policijski službenici utvrdili gdje se mogući počinitelj nalazi.

Jučer, 7. travnja  u večernjim satima, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske uhitili su 19-godišnjaka na svom području, dok će se danas provesti kriminalističko istraživanje u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
 

Stranica