Obavljanje poslova prijavništva u dvorani „Mljet“ na Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15

Slika /PU_ZG/ilustracije/960x540-vazna-obavijest-web (1).jpg

Stanovnicima južnog dijela grada Zagreba lokacija za izdavanje osobnih isprava nije više u VI. policijski postaji Zagreb (Novi Zagreb) već na Velesajmu

FOTO: Ilustracija

Od petka, 15. prosinca 2023. godine svakim radnim danom od 7 do 19 sati građani mogu iskoristiti mogućnost podnošenja zahtjeva za određeni dio osobnih isprava na lokaciji Avenija Dubrovnik 15 u dvorani „Mljet“ na Zagrebačkom velesajmu čime s radom prestaju upravni poslovi na lokaciji u VI. policijskoj postaji Zagreb (Novi Zagreb).
 
Na novoj lokaciji građanima je pružena mogućnost podnošenja zahtjeva za osobne isprave odnosno poslove prijavništva (prebivalište i boravište), osobnih iskaznica i putovnica u redovnom postupku.

Zahtjevi za osobne iskaznice i putovnice podneseni zaključno s 14. prosincem 2023. na lokaciji u VI. policijskoj postaji Zagreb (Novi Zagreb) preuzimaju se na lokaciji Avenija Dubrovnik 15 u dvorani „Mljet“ na Zagrebačkom velesajmu.
 
Podsjećamo građane da im je na području grada Zagreba zbog što bolje usluge pružena mogućnost izrade osobnih dokumenata na ukupno četiri lokacije: Heinzelova 98, Ulica grada Vukovara 70, II. policijska postaja Zagreb (Črnomerec, Ilica 245) i Avenija Dubrovnik 15.
 
Ukoliko građani žele doznati informacije o radnom vremenu i vrsti usluga koje se obavljaju na pojedinim lokacijama točnu informaciju mogu potražiti na službenoj WEB stranici Policijske uprave zagrebačke na sljedećoj poveznici.








 



 
 

Stranica