Operativna akcija Mir i dobro

Slika PU_ZG/slike/PUZ/MID2009/4.jpg

U protekla 24 sata na području Uprave zabilježena su dva nesretna slučaja s lakšom i teškom tjelesnom ozljedom. Prvi se dogodio jučer, 31.prosinca, oko 22 sata, na području Centra, Tkalčićeva, kada je petarda pada u dječja kolica i lakše ozlijedila jednogodišnje dijete, kojemu je liječnička pomoć pružena u Dječjoj bolnici Zagreb. Drugi se nesretni slučaj dogodio danas, 1. siječnja 2012., oko 1 sat, na području Novog Zagreba, Šegrta Hlapića, kada je 31-godišnji muškarac u dvorištu kuće neoprezno aktivirao pirotehničku napravu-raketu i teško ozlijedio lice. Liječnička mu je pomoć pružena u KBC Zagreb.

FOTO: Ilustracija

 

 

 

 

U protekla 24 sata na području Uprave zabilježena su dva nesretna slučaja s lakšom i teškom tjelesnom ozljedom.

 

Prvi se dogodio jučer, 31.prosinca, oko 22 sata, na području Centra, Tkalčićeva, kada je petarda pada u dječja kolica i lakše ozlijedila jednogodišnje dijete, kojemu je liječnička pomoć pružena u Dječjoj bolnici Zagreb.

 

Drugi se nesretni slučaj dogodio danas, 1. siječnja 2012., oko 1 sat, na području Novog Zagreba, Šegrta Hlapića,  kada je 31-godišnji muškarac u dvorištu kuće neoprezno aktivirao pirotehničku napravu-raketu i teško ozlijedio lice.

Liječnička mu je pomoć pružena u KBC Zagreb.  



Stranica