Osumnjičen za krađe

Slika /PU_ZG/ilustracije/foto pol auto 1.jpg

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje šest kaznenih djela „Teška krađa“ od kojih je jedno u pokušaju.

Naime, sumnja se da je 26. kolovoza u mjestu Dubrava u Ulici kralja Tomislava s leđa prišao 68-godišnjakinji te joj iz ruku istrgnuo torbicu s kojom se udaljio s mjesta događaja.

Također se sumnja da je tijekom prve polovice veljače 2019. godine u Ulici Radulec u Dubravi provalio u kuću 75-godišnjaka, no nije ništa otuđio.

Između 18. i 19. kolovoza i ponovno 20. kolovoza došao je do trgovine na Trgu Slobode u Dubravi te je u oba navrata ciglom razbio staklenu stjenku trgovine u koju je zatim ušao i otuđio razne artikle.

Nadalje, sumnja se da je 24. kolovoza u Ulici svete Magdalene u parku iskoristio nepažnju 46-godišnjakinje i s klupe otuđio njezin novčanik.

Početkom kolovoza u mjestu Novaki u Dubravi je došao do kuće 85-godišnjaka da bi potom iskoristio njegovu dob  i nepažnju te mu otuđio novac.
 
Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 7500 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici dostavili su posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

FOTO: Ilustracija

Stranica