Osumnjičen za krađe parfema

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Teška krađa“ na drzak način te „Krađa“.
 
Sumnja se da je 9. lipnja na Medveščaku na Trgu žrtava fašizma, prema unaprijed stvorenoj namjeri oduzimanja tuđe pokretne stvari s namjerom protupravnog prisvajanja, u trgovini s polica otuđio četiri parfema koja je stavio u jaknu. Prilikom krađe uočile su ga zaposlenice te mu je jedna od njih rekla da ostavi parfeme na polici. Osumnjičeni je tada krenuo napuštati prostor trgovine u čemu ga je druga zaposlenica pokušala spriječiti u tome da bi joj se on fizički suprotstavio i pobjegao iz trgovine.
 
Također se sumnja da je 17. lipnja u istoj trgovini s polica ponovno otuđio četiri parfema koje s namjerom protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari stavio u vrećicu te napustio trgovinu.
 
Ukupna materijalna šteta iznosi 4220 kuna.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica